پورمحمدی: موضوع تحریم را نباید کوچک بگیریم-راهبرد معاصر
انتقاد آیت‌الله مدرسی از گرانی‌ها و افزایش سقط جنین تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت

پورمحمدی: موضوع تحریم را نباید کوچک بگیریم

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بحث تحریم جدی است. تحریم را نباید کوچک بگیریم. عدد و ارقام را بفهمیم که روزانه تحریم چه آسیبی میرساند؟ اینکه ادامه تحریم بر اقتصاد ایران چه بلایی می آورد؟ خودمان را در تله تحریم قرار ندهیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۲۳۵
پورمحمدی: موضوع تحریم را نباید کوچک بگیریم

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی پورمحمدی نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه‌ گفت‌و‌گوی ویژه خبری که از شبکه خبر پخش شد اظهار کرد: من به موضوع حضور مردم توجه ویژه‌ای دارم و این را برای نظام بهتر می‌دانم. من سفر استانی نداشتم البته دوستان زنبیل‌های خود را از 10 و 15 سال پیش گذاشته بودند! من احساس کردم وظیفه حضور دارم اما آمادگی قبلی برای حضور نداشتم.

وی گفت: امشب آخرین برنامه تبلیغات نامزدها است به ملت عرض میکنم نظام به خصوص رهبری معظم تاکید داشتند تا حقوق مردم استیفا شود و تعیین رئیس‌جمهور باید سروقت و طبق قانون و در 50 روز انجام شود و کل کشور برای این امر بسیج شد. دست اندرکاران زحمت بسیار زیادی کشیدند و شورای نگهبان و سراسر کشور کار سنگینی دارند و صدا و سیما و نامزدها کار خوبی انجام می‌گیرد و از همه تشکر می‌کنم

پورمحمدی گفت: مردم جدای از اینکه به چه کسی رای می‌دهید حضور شما در انتخابات بسیار مهم است. انتخابات به معنای اقتدار ملی است و برای جلوگیری از دخالت دیگران در امور داخلی کشور است. اگر مشارکت بالا رود با قدرت بیشتری مشکلات را حل خواهیم کرد.

وی گفت: جمعه روز تعیین کننده برای سرنوشت کشور است. با توکل بر خدا و حُسن ظن که این مشارکت آثار و برکات زیادی دارد در انتخابات شرکت کنید و به هرکسی که فکر می‌کنید صحیح است رای دهید.

پورمحمدی گفت: امروز در شرایط حساس هستیم و رئیس‌جمهور باید مناسبات قدرت را بفهمد و بلوک بندی سیاسی جهان را بفهمد و مذاکرات را لمس کند. امروز در منطقه ما و به ویژه ایران،‌ چین و آمریکا  و روسیه و .. دخیل هستند چراکه منافعی دارند. باید بفهمیم چین چه خواسته ای از ما دارد؟ آیا روسیه سیاست‌های خود را با ما تنظیم می‌کند؟

وی ادامه داد: ما با اروپا شاید فاصله داشته باشیم اما منافع مشترک داریم و میتوانیم محتی با آمریکا منافع خود را تنظیم کنیم و رئیس‌جمهور باید قدرت فهم این مناسبات را داشته باشد.  اگر تیم قدرتمند و رئیس‌جمهور هوشیار توان فهم و قدرت مدیریت بازیگری را داشته باشد گام های بلندی برای منافع کشور می‌تواند برمی‌دارد.

پورمحمدی گفت: بحث تحریم جدی است. تحریم نباید کوچک بگیریم. عدد و ارقام را بفهمیم که روزانه تحریم چه آسیبی میرساند؟ اینکه ادامه تحریم بر اقتصاد ایران چه بلایی می آورد؟ خودمان را در تله تحریم قرار ندهیم و نگوییم که آب که از سر گذشته چه یک وجب چه صد وجب!

وی ادامه داد: ما در رفع تحریم باید تمام قدرت و ظرفیت خود را بسیج کنیم. برجام بخشی از منافع مارا تامین کرده است و از همان بخش کوچک به صورت جدی باید پیگیری کنیم. ما دیپلمات‌های قوی و بازیگران قوی داریم و مدیر کشور باید قدرت داشته باشد و از این ظرفیت به خوبی استفاده کند.

پورمحمدی گفت: سیاست خارجی در شورای امنیت ملی رقم میخورد و رئیس‌جمهور باید مشورت‌های لازم را از رهبری دریافت کند و سازماندهی کند. ما کارهایی در 15 سال گذشته کردیم که اگر اقتصادمان نیز خوب بود نباید آن کارها را می‌کردیم به عنوان مثال سوخت. گران‌ترین کالای  جهان انرژی است و ما 3 برابر مصرف انرژی در اروپا، استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما چه مدلی برای توزیع منابع انرژی در جامعه تجویز می‌کنیم؟ همان مقداری که در اروپا توزیع می‌شود به صورت مجانی بین مردم توزیع کنیم. حداکثر 60 میلیارد دلار می‌شود در حالی که امروز نزدیک به 130 میلیارد دلار انرژی مصرف می‌کنیم./تسنیم

ارسال نظر